The second Fieldlab webinar took place on Thursday 21st of January and was organized by Fieldlab Food, Health and Ingredients together with Brightlands Campus Greenport Venlo and Topsector Agri&Food with the theme 'Opportunities in the market of healthy ingredients'.
Op donderdag 21 januari hebben Sustainable Food Initiative en Brightlands Campus Greenport Venlo in samenwerking met Topsector Agri&Food het webinar “Marktkansen voor gezonde inhoudsstoffen in voeding” georganiseerd.
Het webinar werd live uitgezonden vanuit Brightlands Campus Greenport Venlo, het SFI-Fieldlab Food, Health & Ingredients.
Welkom en introductie SFI
door Saskia Goetgeluk, CEO Brightlands Campus Greenport Venlo
Voedingsinnovatie en gezondheid: van wetenschappelijk onderzoek naar toepassing
door Freddy Troost, Centre for Healthy Eating and Food Innovation (HEFI), Maastricht University
Lees meer
Voedings- en gezondheidsclaims zinvol gebruiken
door Alie de Boer, Food Claims Centre Venlo, Maastricht University
Lees meer
De waarde van inhoudsstoffen, gerealiseerd met kunstmatige intelligentie
door Jochem Bossenbroek, Verdify